Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

BEIRATKOZÁS/BEFIZETÉS A 4.) TURNUSRA 2023.07.24-28-ig. Pénztárunk nyitvatartási ideje hétköznapokon: 15:30-19:00 órág.

A nyár folyamán az intenzív oktatásnak köszönhetően a foglalkozásokon rendszeresen résztvevő gyermekek esetében ugrásszerű fejlődés tapasztalható. A tanfolyam lényege, hogy ez egy koncentrált oktatási forma és valamennyi képességcsoport esetében hatékonyan alkalmazható akár új ismeretek elsajátítása, akár a meglévők elmélyítése céljából.

Az intenzív úszás előnye, hogy a hibajavítás sokkal eredményesebb, hiszen naponta tudunk visszatérni egy adott feladathoz, hibához, így a hatékonysága is többszöröse a hagyományos oktatási rendszernek.

Választható kezdési időpontok: 16:00-16:46-ig, 16:45-17:30-ig, 17:30-18:15-ig, 18:15-19:00-ig

A csoportokat a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. Telefonon, illetve elektronikus formában nem tudunk férőhelyet befoglalni.

VÁLASZTHATÓ BÉRLET TÍPUSOK

10 alkalmas: 26.000,-Ft (a választott turnuson belül hétfőtől-péntekig minden napos oktatással)

8 alkalmas: 24.100,-Ft (a választott turnuson belül szabadon választhatnak, hogy két héten belül mikor használják fel az alkalmakat)

5 alkalmas: 15.900,-Ft felhasználási lehetőségek A választott turnus kezdő és záró napja között az első héten H-SZ-P, második héten H-Sz vagy első héten K-Cs, második héten K-CS-P napokon. Három testvér együttes befizetése esetén a  8 és 10 alkalmas bérletek esetében 2.000,-Ft/fő kedvezményt tudunk biztosítani.

Beiratkozás/befizetés: az aktuális turnus előtti héten az uszodában szolgálatot teljesítő pultos munkatársainál hétköznap délutánonként 15:30-18:30 óra között.

4.) 07.31-08.11-ig beiratkozás 07.24-07.28-ig
5.) 08.14-08.25-ig beiratkozás 08.07-08.11-ig

Tisztelt Vendégeink ! Kedves Szülők! Sokan érdeklődnek, hogy nyáron tengerparti, illetve nyílt vizi nyaralást terveznek és szeretnék, ha gyermekük erre az időpontra megtanulna úszni. Az úszás elsajátítása egy hosszú folyamat.

A K1 (vízhezszoktató) tudásszinten a tanulók először a hason és háton siklást, illetve a gyorsúszó lábtempót sajátítják el. Emellett olyan vízbiztonsági gyakorlatokat is végeznek, amelyek megteremtik a biztos alapot a továbblépéshez. Mindezek a tanmedencében történnek, amely a gyermekek számára idális hőmérsékletű.

A vízhez-szoktató csoportoknál a két hetes tanfolyam célja, a vizes közeg megszerettetése, a merülés, a légvétel-kifújás alapszintű elsajátítása, hason és háton lebegés – siklás oktatása.Egy két hetes turnus alatt senkit sem lehet megtanítani úszni, ezért kérjük a Szülőket/Nagyszülőket ezt ne is várják tőlünk!

Mit jelent az úszni tudás? Általánosságban – a szakirodalom szerint – az tud úszni, aki 200 métert folyamatosan, vízbiztosan meg tud tenni. Gyakorlatban nagy előrelépés, ha mélyvízben viszonylag helyes technikával 50 métert megállás nélkül úszik a tanuló. Ehhez azonban hozzá tartozik, hogy félelem nélkül beugorjon a mélyvízbe, ne jelentsen gondot egy váratlan esemény (pl. véletlen víz alá merülés) megfelelő lereagálása.

Mennyi idő alatt tanul meg a gyermekem úszni? Nem győzzük hangsúlyozni, nincs két egyforma képességű gyermek. A siker leginkább a rendszerességtől, a kitartástól és az érettségtől függ. Általában, ha „nulláról” kezdjük, kb. 1 év alatt jut el valaki a mélyvízig, de ez lehet fél, vagy másfél év.Nyáron általában mindenkinek több ideje jut erre, olyankor lehet kicsit „felturbózni” a tanulást. Nagyobb gyakoriság esetén természetesen gyorsabb a tanulás folyamata, gyorsabb a bevésődés, a mozdulatok készségszintre emelése. Ideális esetben a fentiekben leírt tudásszint elérése lerövidíthető, akár három-négy hónapra is. Erre tökéles választás a NYÁRI INTENZÍV KÉT HETES tanfolyamunk.