Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

Úszóiskolánk 2022.nyarán hagyományosan két hetes intenzív úszásoktatást indít 4-14 éves gyermekek részére kezdőtől-haladó szintig. Az oktatás mindkét XVI.kerületi helyszínen minden tudásszinten AZONOS időpontban zajlik.

VÁLASZTHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTOK:

16:00-16:46-ig, 16:45-17:30-ig, 17:30-18:15-ig, 18:15-19:00-ig

A nyár folyamán az intenziv oktatásnak köszönhetően a foglalkozásokon rendszeresen résztvevő gyermekek esetében ugrásszerű fejlődés tapasztalható. A tanfolyam lényege, hogy ez egy koncentrált oktatási forma és valamennyi képességcsoport esetében hatékonyan alkalmazható akár új ismeretek elsajátítása, akár a meglévők elmélyítése céljából.

Az intenzív úszás előnye, hogy a hibajavítás sokkal eredményesebb, hiszen naponta tudunk visszatérni egy adott feladathoz, hibához, így a hatékonysága is többszöröse a hagyományos oktatási rendszernek.

A csoportokat a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. Telefonon, illetve elektronikus formában nem tudunk férőhelyet befoglalni.

Beiratkozás/befizetés: A 2022.06.20-tól induló turnusra a beiratkozás 2022.06.06-tól biztosított hétköznapokon, az adott uszoda pultban szolgálatot teljesítő munkatársainál oktatási idő alatt 15:30-18:30 óra között.

Ezt követően mindig az aktuális turnus előtti héten zajlik a beiratkozás az uszodában szolgálatot teljesítő pultos munkatársainknál hétköznap délutánonként 15:30-18:30 óra között. A bérleteket készpénz fizetés ellenében tudjuk kiállítani. Amennyiben Munkahelyén, illetve Vállalkozásában a megváltott szolgáltatást el tudja számolni kérje elektronikus számla szolgáltatásunkat, melyhez pultos munkatársainknak szíveskedjen az ehhez szükséges információkat megadni. Személyesen adataikat a hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük.

VÁLASZTHATÓ BÉRLET TÍPUSOK

10 alkalmas: 20.200,-Ft (hétfőtől-péntekig minden napos oktatással)

8 alkalmas: 18.400,-Ft (szabadon választhatnak, hogy két héten belül mikor használják fel az alkalmakat)

5 alkalmas: 12.200,-Ft felhasználási lehetőségek

  • kiegészítő bérletként (régi bérleten fennmaradt alkalmak kiegészítésére)
  • hétfő-szerda turnusnapok esetén 1./ héten hétfő-szerda-péntek, 2./ héten hétfő-szerda
  • kedd-csütörtök turnusnapok esetén 1./ héten kedd-csütörtök, 2./ héten kedd-csütörtök-péntek

Három testvér együttes befizetése esetén a  8 és 10 alkalmas bérletek esetében 10-10%-os kedvezményt tudunk biztosítani.

Amennyiben Munkahelyén, illetve Vállalkozásában a megváltott szolgáltatást el tudja számolni kérje elektronikus számla szolgáltatásunkat, melyhez pultos munkatársainknak szíveskedjen az ehhez szükséges információkat megadni. Személyesen adataikat a hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük.

Tisztelt Vendégeink ! Kedves Szülők! Sokan érdeklődnek, hogy nyáron tengerparti, illetve nyílt vizi nyaralást terveznek és szeretnék, ha gyermekük erre az időpontra megtanulna úszni. Az úszás elsajátítása egy hosszú folyamat.

A K1 (vízhezszoktató) tudásszinten a tanulók először a hason és háton siklást, illetve a gyorsúszó lábtempót sajátítják el. Emellett olyan vízbiztonsági gyakorlatokat is végeznek, amelyek megteremtik a biztos alapot a továbblépéshez. Mindezek a tanmedencében történnek, amely a gyermekek számára idális hőmérsékletű.

A vízhez-szoktató csoportoknál a két hetes tanfolyam célja, a vizes közeg megszerettetése, a merülés, a légvétel-kifújás alapszintű elsajátítása, hason és háton lebegés – siklás oktatása.Egy két hetes turnus alatt senkit sem lehet megtanítani úszni, ezért kérjük a Szülőket/Nagyszülőket ezt ne is várják tőlünk!

Mit jelent az úszni tudás? Általánosságban – a szakirodalom szerint – az tud úszni, aki 200 métert folyamatosan, vízbiztosan meg tud tenni. Gyakorlatban nagy előrelépés, ha mélyvízben viszonylag helyes technikával 50 métert megállás nélkül úszik a tanuló. Ehhez azonban hozzá tartozik, hogy félelem nélkül beugorjon a mélyvízbe, ne jelentsen gondot egy váratlan esemény (pl. véletlen víz alá merülés) megfelelő lereagálása.

Mennyi idő alatt tanul meg a gyermekem úszni? Nem győzzük hangsúlyozni, nincs két egyforma képességű gyermek. A siker leginkább a rendszerességtől, a kitartástól és az érettségtől függ. Általában, ha „nulláról” kezdjük, kb. 1 év alatt jut el valaki a mélyvízig, de ez lehet fél, vagy másfél év.Nyáron általában mindenkinek több ideje jut erre, olyankor lehet kicsit „felturbózni” a tanulást. Nagyobb gyakoriság esetén természetesen gyorsabb a tanulás folyamata, gyorsabb a bevésődés, a mozdulatok készségszintre emelése. Ideális esetben a fentiekben leírt tudásszint elérése lerövidíthető, akár három-négy hónapra is. Erre tökéles választás a NYÁRI INTENZÍV KÉT HETES tanfolyamunk.

A képhez tartozó alt jellemző üres; TURNUSAINK.png a fájlnév
2022.
1. Turnus
06.20-07.01-ig
2. Turnus
07.04-07.15-ig
3. Turnus
07.18-07.29-ig
4. Turnus
08.01-08.12-ig
5. Turnus
08.15-08.26-ig

Beiratkozás/befizetés: mindig az aktuális turnus előtti héten zajlik a beiratkozás az uszodában szolgálatot teljesítő pultos munkatársainknál hétköznap délutánonként 15:30-18:30 óra között. A bérleteket készpénz fizetés ellenében tudjuk kiállítani. Amennyiben Munkahelyén, illetve Vállalkozásában a megváltott szolgáltatást el tudja számolni kérje elektronikus számla szolgáltatásunkat, melyhez pultos munkatársainknak szíveskedjen az ehhez szükséges információkat megadni. Személyesen adataikat a hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük.