Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

Tisztelt Vendégeink a Szolgáltatást az Úszóiskola hétvégi oktatásával párhuzamosan 2021. szeptemberétől – 2022. június 19-ig tudjuk biztosítani. Előfoglalás 2022. augusztus 08-tól biztosított ismételten a 2022.szeptemberétől induló időszakra.

Egyedülálló programösszeállítást szeretne gyermeke születésnapjára-, névnapjára? Akkor jó helyen jár! Úszóiskolánk változatos ötletekkel és játékokkal, képzett és lelkes úszásoktatókkal/animátorokkal rugalmasan áll a rendelkezésére! Nekünk a gyermekek jókedve, az izgalmas élmények átélése, az együtt játszás öröme a legfontosabb, így igazi emlék marad mindenki számára a megrendelt program és a közösen eltöltött idő.

Küldetésünknek tekintjük a ránk bízott események lebonyolítását és sikerét, melyhez nemcsak szakértelmünket, de a szívünket is adjuk. Számunkra a gyerekekkel töltött idő igazi öröm és felhőtlen szórakozás! Nyitottak vagyunk a különleges kívánságok megálmodására és megvalósítására is. Keressen minket bizalommal! Az uszoda gyerekmendencéje a kis bulizók rendelkezésére áll, szakképzett úszásoktatóinkkal, mint animátorokkal!

Party időtartama 2,5 óra (150 perc) 45.000,-Ft+ áfa    

Mit tartalmaz ez az összeg: – medence bérleti díj 90 perc+öltöző használat, 

– előtér bérleti dij 60 perc

– animátor dija (csak a vizes party során tartózkodik a gyermekekkel),

– előtér dekorációja (Bluetooth hangfal, lufik, lampionok, egyéb dekor elemek),

– tányérok, poharak, szívószál, szalvéta, terítők,  kínáló tálak.


Létszám: ünnepelt + meghívottak maximum 15 fő
Életkor: betöltött 5 év

Magasság: Erzsébetligeti Uszoda esetében min.110 cm, az alacsonyabb gyermekek esetében sajnos a fix vízszint miatt ez kizáró tényező lehet.  A részvételhez úszás tudás nem szükséges.
Dekorációt és zenét biztosítunk, hozott zenei anyag esetén CD lejátszását tudjuk biztosítani. 

A 2,5 óra bérleti díj az alábbiakban oszlik meg. 90 perc játékidő a medencetérben szakképzett úszásoktató/animátor felügyelete mellett. A “Buli” önfeledt játékkal kezdődik, majd a gyermekek az animátor segítségével különböző sorversenyek, szórakoztató-, izgalmas feladatok követik egymást. Az aktív részvétel és a szurkolás növeli a jó hangulatot.

A medencetér elhagyását követően a felöltözés után a feldíszített előtérben nyílik lehetőség az Ünnepelt köszöntésére. A szülők és a meghívottak  elfogyasztják a tortát és egyéb finom falatokat, valamint sor kerül az Ajándékozásra. Étel/ital, torta rendelhető a Büfében, ez külön megállapodást, egyedi megrendelést igényel.   

Minden egyedi kérést igyekszünk teljesíteni.

Érdeklődés/bejelentkezés: a 70/292-3656-os telefonszámon (H-P 9:00-15:00 óra között) Email: aligatorkertvarosiuszoiskola@gmail.com)