Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

„INSPIRÁL – TANÍT – SZÓRAKOZTAT” Úszóiskolánk 2022.nyarán napközis jellegű sport- és élménytábort indít BETÖLTÖTT 5 éves – 12-éves korú gyermekek számára

A TÁBORT SZIGORÚAN CSAK A KITÖLTÖTT TÁBOROS ADATLAPPAL , EGÉSZSÉGÜGYI NYILATKOZAT LEADÁSÁVAL LEHET MEGKEZDENI

A táborozó gyermekek önállósága

A tábor zavartalan működése érdekében tájékoztatjuk Önöket, hogy az Úszóiskola olyan gyermekek táboroztatását tudja vállalni, akik felügyelet mellett képesek egyedül felöltözni-, illetve levetkőzni, valamint képesek önállóan használni a mosdót és toalettet. Amellett, hogy a tábor jó hatással van a gyermek szociális képességeinek fejlődésére, nagyfokú önállóságra is megtanítja. Azáltal, hogy elszakad a szüleitől önállóan kénytelen a hétköznapi helyzeteket megoldani és így a későbbiekben képes lesz egyedül elvégezni ezeket a feladatokat, szülői segítség nélkül.

Sport- és Élménytáborunk rövid ismertetése.

ÉRKEZÉS/TÁVOZÁS: a tábor első napjának reggelén gyülekezés az uszoda előcsarnokában 7.30-8.30 óra között. Távozás 16.00-16.30 óra között, korábbi elvitel esetén szándékukat kérjük előre, lehetőleg a reggeli érkezés során szíveskedjenek a táborvezetőnek jelezni. 

A tábor MINDKÉT kerületi uszodában hétfőtől-péntekig reggel 8:00-16:00 óráig tart. Gyülekező 7:30-8:00 óra között Erzsébetligeten az uszoda előtt a padoknál, Szentmihályon a Baross utca felőli udvaron, rossz idő esetén az uszoda előcsarnokában. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy szíveskedjenek pontosan érkezni!

Távozás 15:30-16:00 óra között, ügyeletet 16:30-ig tudunk biztosítani, extrém esetekben a táborvezetővel egyeztetve max 17:00 óráig. A turnusok 5 naposak, de lehetőség van 4 napos tábor igénybe vételére is (későbbi kezdés/korábbi befejezés).

A forró hónapokban és rossz idő esetén is igyekszünk olyan programokat szervezni, ami nem csak szellemi, de testi feltöltődéssel is szolgál a szünidőt töltő gyermekeknek. Táborunkban az úszás, az ügyességi játékok és a kreatív foglalkozások arányosan teszik ki a programot, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekük biztonságban és olyan környezetben tölti az idejét, ami csak a javára válik.  Programok, amiket minden tábor tartalmaz: a napot úszással kezdjük,  tízórai,  közös játék, kétfogásos meleg ebéd, játék, délutáni úszás, uzsonna.  Az úszás és az étkezések közötti időben szervezett játékprogramokat biztosítunk a gyerekeknek az uszoda-strand területén, illetve külsős helyszíneken. Az irányított foglalkozások közül a gyermekek nemüknek-, életkoruknak-, érdeklődési körüknek megfelelően választhatnak.

Amit az oktatás során biztosítunk:

 • az első órán előzetes tudásszint-felmérészajlik a differenciált szintű oktatáshoz (abszolút kezdőtől a haladóig), ennek megfelelően kapnak a gyermekek egy karszalagot a kezükre, mely az úszásoktatás tekintetében a csoport besorolásukra utal,
 • bevált, hatékony módszerek, gyors tanulási folyamat,
 • napi 2 x úszás oktatás, extra játékidővel,
 • személyes készségek fejlesztése,
 • képzett, gyermekközpontú oktatók,
 • családias hangulatú foglalkozások.

Nyári táborunk egyben intenzív úszóprogram is, hiszen egy teljes hónap oktatási anyagát sajátítják el a táborozók, melyről minden résztvevő Oklevelet is kap ! A tábor záró napján BEMUTATÓ ÓRÁT biztosítunk!

Táborunk díja 49.900,-Ft/hét (testvérek esetén 47.900,-Ft/fő/hét) mely az alábbiakat tartalmazza: 

(Az árváltoztatás jogát az extrém áremelések esetén fenntartjuk!) 

 • napi 3 étkezés (tízórai, kétfogásos ebéd, uzsonna)
 • napi 2 úszás (2 x 45 perc + extra játékidő) kivétel a „STRANDOS” napon és az „EXTRA PROGRAM” napon.
 • napközbeni felügyelet tematikus programokkal
 • kreatív és készség fejlesztő foglalkozások (kézműves, animátor irányítása mellett)
 • sportvetélkedők, kalandjátékok,
 • foci és labdajátékok, tollas labda, ping-pong stb.,
 • játszótéri programok,
 • strandbelépő és vízi csúszda,
 • turnusonként változó „Extra gyerekprogramok” belépőjének díja,
 • különjáratú autóbusszal történő háztól-házig szállítás a külsős helyszínekre.

Fontos: a jelentkezéssel egyidőben minden szülőnek egy un. ADATLAPOT kell kitölteni. Ezen nyilatkozatban a gyermek törvényes képviselője a táborozást megelőző 7 napon belül  igazolja Úszóiskolánk felé, hogy a táborozásban résztvevő gyermek megfelelő egészségi állapotú, fertőző betegségben nem szenved a táborozás megkezdése előtt. A kitöltött nyilatkozatot legkésőbb a táborozás kezdő napján kell átadni a tábort szervezőnek vagy a táborvezetőnek (Hivatkozva: 19/2012 (III.28.) NEFMI rendeletének 1-4.§-a.) 

Beiratkozás/befizetés: A 2022.06.20-tól induló táborunkra a beiratkozás 2022.06.06-tól biztosított hétköznapokon, az adott uszoda pultban szolgálatot teljesítő munkatársainál oktatási idő alatt 15:30-18:30 óra között.

Ezt követően mindig az aktuális turnus előtti héten zajlik a beiratkozás az uszodában szolgálatot teljesítő pultos munkatársainknál hétköznap délutánonként 15:30-18:30 óra között. A bérleteket készpénz fizetés ellenében tudjuk kiállítani. Amennyiben Munkahelyén, illetve Vállalkozásában a megváltott szolgáltatást el tudja számolni kérje elektronikus számla szolgáltatásunkat, melyhez pultos munkatársainknak szíveskedjen az ehhez szükséges információkat megadni. Személyesen adataikat a hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeljük.

Az étrend összeállításánál törekszünk a gyermekek életkori- és fejlődési sajátosságainak figyelembevételére, ennek megfelelően a hús-, zöldség-, rost, fehérje és szénhidrát bevitel optimalizálására.

FELSZERELÉS: Az uszodában kötelező az úszósapka és a papucs használata.

 • Kérjük, hogy amennyiben megoldható legyenek szívesek gyermekük számára két váltás úszódresszt/úszónadrágot, illetve két kisebb törölközőt csomagolni, mivel nincs lehetőség a felszerelés napközbeni szárítására.
 • A gyermek számára kérjük biztosítsanak az aktuális időjárásnak megfelelő öltözetet (baseball sapka/kalap, naptej, ovisoknak váltás ruha, alvós állat),
 • Kérjük feltétlenül biztosítsanak egy kulacsot, vagy egy kisebb üdítőitalos palackot amelyből gyermekük napközben vizet fogyaszthat. Lehetőség szerint szíveskedjenek ellátni monogrammal, matricával, amely megkönnyíti gyermeke számára a beazonosítást.
 • A napközbeni uszodán kívüli tábori programok miatt az eddig felsoroltakon kívül zárt sportcipőt feltétlenül hozzon magával gyermekük a tábor teljes ideje alatt! 

PÓTLÁS:  a megváltott bérletek árát visszafizetni nem áll módunkban (kivétel vis maior) ! Amennyiben a gyermek betegség miatt nem tud részt venni a táborban, gyermek orvosi-, szakorvosi igazolás/eltanácsolás ellenében egyszeri alkalommal lehetőség van arra, hogy  az elmulasztott alkalmat a nyár folyamán egy másik időpontban bepótolja. 

A nyáron használatos bérletek későbbi időszakra (őszi-téli-, vagy téli-tavaszi) nem vihetőek át. Kérjük szíves megértésüket! 

2022.
1. hét06.20-06.24.
2. hét06.27-07.01.
3. hét07.04-07.08.
4. hét07.11-07.15.
5. hét07.18-07.22.
6. hét07.25-07.29.
7. hét08.01-08.05.
8. hét08.08-08.12.
9. hét08.15-08.19.
10. hét08.22–08.26.

Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a tábor területére behozott értéktárgyakért (mobiltelefon, elektronikus eszközök, értékes játékok, ékszerek, stb.) sem az Úszóiskola, sem az Uszoda alkalmazottai nem vállalnak felelősséget! Megértésüket köszönjük!