Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

ÁPRILISTÓL SIMON ALEX Szakedző irányitása mellett, versenyúszó szintű edzéseket inditunk HETENTE 3 alkalommal 2 mélyvizes pályán.

Örömmel látjuk, hogy az elmúlt kihívásokkal teli időszak amelyben sokaknak kellett a megszokottól eltérő uszodában folytatni a munkát, cseppet sem hátráltatta a hozzánk járó gyermekek fejlődését.

2023-ban eddig a havi tudásszint felméréseken, ahol objektív szakmai szempontrendszer szerint értékeljük a gyermekek tudását, a kis tanítványok 64%-a került magasabb tudásszintre. A gyors fejlődést mi is érezzük, ugyanis a hétköznapi haladó csoportjaink szinte minden időpontban megteltek.

Annak érdekében, hogy a magabiztos négy úszásnemben történő úszás szintjéről is továbbléphessenek, áprilistól megnyitjuk számukra az Aligátor Fitt csoportot, ahol a gyerekek már a versenyúszó szintű edzéseken vehetnek részt, akár heti három alkalommal. Erőnléti, állóképesség javító, technikai feladatok segítik őket, és kényelmesen edzhetnek két pályán, nagyszerű csapatban.

Első alkalommal a március végi felmérésen kapnak meghívót a haladó csoportban már megfelelő állóképességgel rendelkező tanítványok a Fitt csoporthoz való csatlakozásra. Ezt követően minden havi felmérésen lehetőség lesz átkerülni.

Fitt csoport órái a IV. Turnustól

Kedd-Csütörtök-Péntek 19:00-19:45

Pályák száma: 2

Oktató: Alex