Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

Úszóiskolánk a XVI. kerületben két helyszínen várja úszni tanulni, sportolni vágyó Vendégeit. Szolgáltatási kínálatunkban minden korosztály megtalálja a számára megfelelő lehetőségeket.

3 hónapos kortól 3 éves korig Baba-mama Úszóprogramot kínálunk a családok részére a Szentmihályi uszodában szombatonként 5 időpontban.

A 3-4 éves gyermekeknek Lubickoló, úszás előkészítőt indítottunk a Szentmihályi Uszodában vasárnapi napokon.

A 4-14 éves korosztály számára az iskolai szorgalmi időszakkal párhuzamosan hétköznapi és hétvégi úszásoktatást biztosítunk. Az oktatás keretében öt időpontban, öt különböző tudásszinten zajlik a foglalkozás. Nálunk az a cél, hogy tanítványaink minden foglalkozás alkalmával sikerélményt szerezzenek, jókedvűen és önfeledten hajtsák végre a feladatokat. Ennek érdekében az oktatást élménydús játékos feladatokkal színesítjük. Az ebből a sikerélményből fakadó öröm lesz egy olyan kapocs az oktató és a tanítvány között, ami kedvező alapot teremt a további munkához és az úszás megszerettetéséhez. További követelmény még, hogy a tanulók bízzanak az oktatóban. Kellő bizalom nélkül a gyerekek nem lesznek képesek a gyakorlatokat megfelelő hatékonysággal elvégezni, ezért nem alakul ki az a vízbiztos mozgás a medencében, amire a további tanítást építjük. A kisebbek a vízhezszoktató csoportban játékos feladatokkal kezdik meg a tanulást, majd a kezdő csoportban sajátítják el a legfontosabb mozgáselemeket. A félhaladó és haladó csoportokban már mélyvízben tökéletesíthetik technikájukat, az edzés keretén belül pedig állóképességüket fejleszthetik, és versenyekre készülhetnek fel.

14 éves kortól indítjuk Fitt csoportos programunkat.

Felnőtt Vendégeink részére akik gyermekkorukban nem tanultak meg úszni, vagy valamilyen rossz élmény miatt félnek a víztől, de víziszonyukat szeretnék leküzdeni a kezdő csoport foglalkozásain sajátíthatják el az úszás alapjait. A haladó csoportban a jó úszóknak lehetőség nyílik a hiányosabb technikák javítására, állóképességük fejlesztésére.

NYÁRI PROGRAMOK

  • Június közepétől augusztus végéig két hetes intenzív úszótanfolyamokat szervezünk betöltött 4-14 éves gyermekek részére.
  • Betöltött 5-12 éves gyermekek számára napközis rendszerű úszó- élménytáborokat indítunk heti bontásban.