Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

Tisztelt Vendégeink!

A tanfolyam minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az Uszoda általános Házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét ! A bérletváltással egyidejüleg Ön elismeri, hogy Úszóiskolánk szolgáltatási feltételeit megismerte és elfogadja azt. A tanfolyami díj kifizetését egyidejüleg Házirendünk és hatályos Adatvédelmi Szabályzatunk elfogadásának tekintjük.

1.    Beléptetés: belépni kizárólag érvényes tanfolyami tagsággal lehetséges, melyet az úszóiskola munkatársa név, vagy QR kód alapján azonosít.  Az oktatásra érkező gyermekek és kísérőik az oktatás előtt negyed órával léphetnek be az öltözőbe. Kérjük a T. Szülőket lehetőség szerint pontosan érkezzenek, ez főleg a gyermekek érdeke.

2.    Öltöztetés/kísérés: az uszoda területén lemezszekrényes lány, illetve fiú öltöző áll a gyerekek rendelkezésére. Mindkét öltöző területe meg van osztva. A leány öltözőben apukás-nagypapás szakasz, míg a fiú ölltözőben anyukás-nagymamás szakaszban tudjuk biztosítani a gyermek nemétől eltérő kísérő jelenlétét. Az öltözők kapacitása miatt kérjük, hogy gyermekenként 1 szülő/kísérő segítsen az öltözködésben. A szülők/kísérők papucsban, vagy ciőpővédőben az öltözőn keresztül az emeletre a lábmosóig kísérhetik a gyermekeket. Az uszoda a szülők belépését/kísérését un. látogató jegy ellenében biztosítja. A látogatójegy ára: 210,-Ft/főalkalom. A látogató jegy bérlet formájában is megvásárolható az uszoda pénztárában 5 alkalmas ára: 1.000,-Ft, 10 alkalmas ára 2.000,-Ft. A látogató bérlet érvényességi ideje nincs korlátozva. A bérleten szereplő alkalmakat az uszoda munkatársai látják el.

Az öltözőben elhelyezett értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük szíveskedjenek igénybe venni az uszoda díjmentes széf szolgáltatását. Az oktatás ideje alatt szülő/kísérő a medence körül nem tartózkodhat! 

3.    Medencetér használata: a gyermekek csak az oktató engedélyével és jelenlétében mehetnek a medencébe! Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatási órán való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni! Amennyiben a foglalkozás előtt vagy után szeretnék az uszoda szolgáltatásait igénybe venni (medencék használata, szauna, pezsgőfürdő) azt csak az uszoda pénztárában kapható karórás belépő megvásárlásával tehetik meg.

4.    Beiratkozás: minden turnus kezdete előtti héten, hétfőtől-péntekig 15.30-19.00 óráig. Kérjük megértésüket hogy, a tanfolyam kezdete előtti 15 percben kizárólag az oktatásra érkezők beengedésével tudunk foglalkozni, beiratkozásra előtte vagy utána nyílik lehetőség. Jelentkezéseket a szabad férőhelyek függvényében elfogadunk a turnus első hetében is, ebben az esetben kérjük szíves türelmüket az esetleges torlódások miatt.