Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

Tisztelt Vendégeink!

A tanfolyam minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az Uszoda általános Házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét ! A bérletváltással egyidejüleg Ön elismeri, hogy Úszóiskolánk szolgáltatási feltételeit megismerte és elfogadja azt. A tanfolyami díj kifizetését egyidejüleg Házirendünk és hatályos Adatvédelmi Szabályzatunk elfogadásának tekintjük.

1.    Beléptetés: belépni kizárólag érvényes tanfolyami kártya bemutatásával lehetséges, melyet az úszóiskola munkatársa érvényesít!  Az oktatásra érkező gyermekek az oktatás előtt negyed órával léphetnek be az öltözőbe. Kérjük a T. Szülőket lehetőség szerint pontosan érkezzenek, ez főleg a gyermekek érdeke.

2.    Öltöztetés/kísérés: Szentmihályi Uszoda: az uszoda területén külön fogasos lány, illetve fiú öltöző áll a gyerekek rendelkezésére. Az öltöző kapacitása miatt kérjük, hogy gyermekenként 1 szülő/kísérő segítsen az öltözködésben. A szülők/kísérők papucsban, vagy ciőpővédőben az öltözőn keresztül a lábmosóig kísérhetik a gyermekeket, ahonnan az óra előtt oktató veszi át és kíséri őket a medencékkhez. Az öltözőben elhelyezett értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük szíveskedjenek igénybe venni az uszoda díjmentes széf szolgáltatását. A szülők kísérők csak az előtérben elhelyezett kivetítőn keresztül követhetik figyelemmel az oktatás menetét. Az oktatás ideje alatt szülő/kísérő a medence körül nem tartózkodhat! Az érdeklődők részére minden turnus utolsó hetében lehetőséget biztosítunk un. „bemutató óra” keretében, hogy a gyermekek fejlődését közvetlenül az uszodatérből is figyelemmel kísérhessék. Ezeken a napokon a szülők/kísérők kísérő jegy ellenében (180-Ft/fő/alkalom) papucsban/vagy cipővédőben tekinthetik meg az oktatási órát. (A pontos időpontokat a beiratkozó pulton találják.)

3.    Medencetér használata: a gyermekek csak az oktató engedélyével és jelenlétében mehetnek a medencébe! Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatási órán való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni! Amennyiben a foglalkozás előtt vagy után szeretnék az uszoda szolgáltatásait igénybe venni (medencék használata, szauna, pezsgőfürdő) azt csak az uszoda pénztárában kapható karórás belépő megvásárlásával tehetik meg.

4.    Beiratkozás: minden turnus kezdete előtti héten, hétfőtől péntekig, 15.30-19.00 óráig. Kérjük megértésüket hogy, a tanfolyam kezdete előtti 15 percben kizárólag az oktatásra érkezők beengedésével tudunk foglalkozni, beiratkozásra előtte vagy utána nyílik lehetőség. Jelentkezéseket elfogadunk a turnus első hetében is, ebben az esetben kérjük szíves türelmüket az esetleges torlódások miatt és kérnénk figyelembe venni, hogy az adminisztráció időigényes, de bérlet nélkül nincs lehetőség a tanfolyamra bemenni.