Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

Tisztelt Vendégeink!

A tanfolyam minél színvonalasabb és zavartalanabb lebonyolítása érdekében az Uszoda általános Házirendje mellett kérjük az alábbiak figyelembevételét ! A bérletváltással egyidejüleg Ön elismeri, hogy Úszóiskolánk szolgáltatási feltételeit megismerte és elfogadja azt. A tanfolyami díj kifizetését egyidejüleg Házirendünk és hatályos Adatvédelmi Szabályzatunk elfogadásának tekintjük.

1.    Beléptetés: belépni kizárólag érvényes tanfolyami kártya bemutatásával lehetséges, melyet az úszóiskola munkatársa érvényesít!  Az oktatásra érkező gyermekek az oktatás előtt negyed órával léphetnek be az öltözőbe. Kérjük a T. Szülőket lehetőség szerint pontosan érkezzenek, ez főleg a gyermekek érdeke.

2.    Öltöztetés/kísérés:Erzsébetligeti Uszoda: A kísérőjegyet váltott szülők/kísérők papucsban, vagy cipővédőben az öltözőn keresztül a medencetérhez kísérhetik a gyermekeket, de a foglalkozások alatt csak a tribünön a szociális távolságtartás mellett tartózkodhatnak. A kísérési díj 150,-Ft/fő/alkalom, amely az uszodai szolgáltatások igénybevételére nem jogosít!A tanfolyamos gyermek öltözőben családonként egy szülő tartózkodhat! A zuhanyzóba és azon túl a medencetérbe utcai cipővel belépni szigorúan tilos! Saját gyermekeik egészsége érdekében ezt feltétlen tartsák be! Amennyiben nem hoztak magukkal váltópapucsot a ruhatárban kérhető cipővédő. Kérjük a T. Szülőket, Kísérőket, hogy úszás előtt a gyermekeket kísérjék el WC-re, mert oktatás közben csak kíséret nélkül tudjuk a mellékhelyiség használatát biztosítani.

Öltöztetés/kísérés:Erzsébetligeti Uszoda: a zuhanyzóba és azon túl a medencetérbe utcai cipővel belépni szigorúan tilos! Saját gyermekeik egészsége érdekében ezt feltétlen tartsák be! Amennyiben nem hoztak magukkal váltópapucsot a ruhatárban kérhető cipővédő. A kísérőjegyet váltott szülők/kísérők papucsban, vagy cipővédőben az öltözőn keresztül a medencetérhez kísérhetik a gyermekeket, de a foglalkozások alatt csak a tribünön tartózkodhatnak. A kísérési díj 180,-Ft/fő/alkalom, amely az uszodai szolgáltatások igénybevételére nem jogosít! Kérjük a T. Szülőket, Kísérőket, hogy úszás előtt a gyermekeket kísérjék el WC-re, mert oktatás közben csak kíséret nélkül tudjuk a mellékhelyiség használatát biztosítani.

Szentmihályi Uszoda: az uszoda területén külön fogasos lány, illetve fiú öltöző áll a gyerekek rendelkezésére. Az öltöző kapacitása miatt kérjük, hogy gyermekenként 1 szülő/kísérő segítsen az öltözködésben. A szülők/kísérők papucsban, vagy ciőpővédőben az öltözőn keresztül a lábmosóig kísérhetik a gyermekeket, ahonnan az óra előtt oktató veszi át és kíséri őket a medencékkhez. Az öltözőben elhelyezett értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni. Kérjük szíveskedjenek igénybe venni az uszoda díjmentes széf szolgáltatását.A szülők kísérők csak az előtérben elhelyezett kivetítőn keresztül követhetik figyelemmel az oktatás menetét. Az oktatás ideje alatt szülő/kísérő a medence körül nem tartózkodhat! Az érdeklődők részére minden turnus utolsó hetében lehetőséget biztosítunk un. “bemutató óra” keretében, hogy a gyermekek fejlődését közvetlenül az uszodatérből is figyelemmel kísérhessék. Ezeken a napokon a szülők/kísérők kísérő jegy ellenében (180-Ft/fő/alkalom) papucsban/vagy cipővédőben tekinthetik meg az oktatási órát. (A pontos időpontokat a beiratkozó pulton találják.)

3.    Medencetér használata: a gyermekek csak az oktató engedélyével és jelenlétében mehetnek a medencébe! Az úszóiskola tanfolyamaira beiratkozott gyermekek csak a tanfolyam ideje alatt tartózkodhatnak a medencetérben, mivel az úszóiskolai belépő csak az oktatási órán való részvételre jogosít. Az oktatás befejeztével az uszodateret el kell hagyni! Amennyiben a foglalkozás előtt vagy után szeretnék az uszoda szolgáltatásait igénybe venni (medencék használata, szauna, pezsgőfürdő) azt csak az uszoda pénztárában kapható karórás belépő megvásárlásával tehetik meg.

4.    Beiratkozás: minden turnus kezdete előtti héten, hétfőtől péntekig, 15.30-19.00 óráig. Kérjük megértésüket hogy, a tanfolyam kezdete előtti 15 percben kizárólag az oktatásra érkezők beengedésével tudunk foglalkozni, beiratkozásra előtte vagy utána nyílik lehetőség. Jelentkezéseket elfogadunk a turnus első hetében is, ebben az esetben kérjük szíves türelmüket az esetleges torlódások miatt és kérnénk figyelembe venni, hogy az adminisztráció időigényes, de bérlet nélkül nincs lehetőség a tanfolyamra bemenni.