Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

Nem tanult meg gyermekkorában úszni, vagy valamilyen rossz élmény visszatartotta ettől? Tud úszni, de tökéletesíteni szeretné technikáját, vagy rendszeres edzésre szeretne járni? Akkor itt a helye nálunk!

Oktatóink, nagy türelemmel és szakértelemmel foglalkoznak tanítványaikkal már 14 éves kortól. A kezdeti lépések elsajátítása, az úszásnemek és a vízbiztonsághoz szükséges technikák tanulása, illetve az esetleges szorongás feloldása, a tanmedencében történik. Később fokozatosan folyik mélyvízhez szoktatás. A haladó csoportban már a mélyvízben tökéletesíthetik az úszástechnikát, az úszni tudók pedig személyre szabott edzéseken vehetnek részt.

Miért érdemes akár felnőttként is belevágni az úszásba?

Felnőttek számára is rendszeresen és szívesen adunk órákat, bármilyen életkorban és bármilyen szinten. A teljesen kezdőtől a kis finomításokat igénylő, haladó szinten úszó felnőttekig bárkit szívesen látunk.

Vendégeink a foglalkozásokat napijegyes konstrukcióban, vagy 8 alkalmas bérlettel tudják igénybe venni. A bérlet a váltás napjától számított 10 hétig érvényes.

Sajnos a felnőttek jelentős százaléka nem, vagy nem megfelelően tud úszni. Vannak, akik ugyan leúsznak 25-50 métert vagy akár többet is, de úgy érzik, hogy valahogy nem úgy megy az úszás, ahogy kellene. Szerencsére egyre többen határozzák el, hogy megtanulnak úszni. Van, aki egyáltalán nem tud, mert – esetleg egy gyermekkori rossz emlék miatt – fél a víztől, van, aki még egy úszásnemben szeretne szabályosan, jó technikával úszni.

Van, aki tudja, hogy rossz technikával úszik, érzi, hogy nem halad, közben mégis hamar elfárad, és még sorolhatnánk. Ilyen igények esetén felnőtt egyéni vízhez szoktatást, úszásoktatást, technikajavítást tartunk megbeszélés szerinti időpontban.

Jelentkezhet bárki, aki:

  • még sose tanult úszni, mert nem volt rá lehetősége akár intézményesített, akár családi tanítás keretein belül próbált úszni tanulni, de nem sok sikerrel végződött a próbálkozás
  • fél a víztől
  • „tudogat” úszni, de csak ott mer egy keveset, ahol leér a lába
  • tud, de bármi okból nem bírja sokáig (fizikai erőnlét hiánya, nem megfelelő légzés- vagy úszástechnika miatt)
  • csak egy úszásnemben tud úszni és szeretné a többit is elsajátítani
  • szeretne az úszásstílusán, hatékonyságán javítani, csiszolná technikáját
  • egyéni céljait szeretné elérni (pl. Balaton-átúszásra készül)

Oktatóink szakértelemmel és türelmesen oktatnak minden hozzánk forduló felnőttet (is). Nem sürgetünk, nem siettetünk senkit. Mindenkivel egyéni képességeihez mérten foglalkozunk. Természetesen nagyon komolyan vesszük feladatunkat, de ez nem jelent szigort, az órák jó hangulatban zajlanak. A bizalom és a jó kapcsolat kiépítését kiemelkedően fontosnak tartjuk.

Keressen minket bátran, a becsatlakozás folyamatos!