Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

TISZTELT VENDÉGEINK! Egyéni úszásoktatásra szeptember hónapra nem tudunk új tanítványokat fogadni. Jelentkezéseiket várólistán kezeljük. Szükséges adatok előzetes jelentkezéshez: gyermek neve, tudásszint, preferált napok és időpontok( kora délután vagy este), az oktató személye tekintetében (női, illetve férfi oktató). A jelentkezéseket központi irodánkba az uszoiskolaaligator@gmail.com – ra szíveskedjenek elküldeni.

Az úszás nemcsak szórakoztató és egészséges tevékenység, hanem életmentő készség is. Az Aligátor Úszóiskolánál szenvedélyesen törekszünk a csúcsminőségű úszásoktatásra minden korosztály és képzettségi szint számára. 

Privát úszásoktatás: személyre szabott figyelem a gyors fejlődésért

A privát úszásoktatás során a tanulók egy tapasztalt úszóoktató osztatlan figyelmét élvezik egyéni foglalkozásokon. Ez a formátum lehetővé teszi a személyre szabott figyelmet, személyre szabott óraterveket, valamint a tanuló egyéni igényei és céljai szerint meghatározott tempót.

Szórakoztató, tanulságos és biztonságos.

Oktatóink magasan képzettek és elkötelezettek abban, hogy megtanítsák, hogyan kell biztonságban lenni a vízben. Privát óráink élvezetesek, nyugodtak és biztonságosak mind gyermek, illetve felnőtt tanítványaink számára.

8 alkalmas bérlet: 58.000,-Ft/fő (10 hétig érvényes) A 10 héten belül a felhasználást a szülőnek (fiókkezelőnek) kell a MotiBro óranyilvántartóban befoglalni.