Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

A PANDÉMIA ELŐTT MEGMARADT BÉRLETEK FELHASZNÁLHATÓSÁT (2020 NOVEMBERI TURNUS) 2021.MÁJUS 17-AUGUSZTUS 23-IG TUDJUK VISSZAFIZETNI, ILLETVE ÚJ BÉRLETES KONSTRUKCIÓBA BESZÁMITANI!

1. ) A bérletváltást „kétoldalú szándéknyilatkozatnak tekintjük”, melynek során a T.Szülők az általunk biztosított feltételeket, Házirendünket megismerték és elfogadják, ezt aláírásukkal a bérlet hátoldalán Úszóiskolánk felé elismerik. A tanfolyam  díját, vagy a korábbi bérleten fennmaradó alkalmakat  nem áll módunkban visszafizetni!         

2.) Kérjük önöket, hogy a bérlet megváltásakor szíveskedjenek előre mérlegelni, hogy az adott turnusban hány alkalmat tudnak optimálisan lejárni. Amennyiben nem biztosak gyermekük szándékában, mindkét fél kockázatának mérséklése, valamint a későbbi vitás kérdések elkerülése érdekében kérjük szíveskedjenek igénybe venni a „próbaúszás” lehetőségét ! 

3.) Az 5 alkalmas bérlet önállóan nem váltható! Ezen bérlet esetében nincs lehetőség pótlásra, még orvosi igazolás esetében sem!  Ez a bérlettípus később becsatlakozók, illetve pótlással rendelkezők részére ajánlott !  Kivételt képez ez alól a nyári időszak, ahol önállóan is értékesítünk 5 alkalmas bérleteket !


HIÁNYZÁS ESETÉN AZ ELMARADT FOGLALKOZÁSOK PÓTLÁSÁRA (8, 10 ALKALMAS BÉRLET ESETÉN) AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET TUDJUK BIZTOSÍTANI:

-A megváltott bérlet érvényességi idején belül telefonon vagy személyesen előre egyeztetve pultos kolléganőinkkel pénteki napokon, az Erzsébetligeti uszodában váltott bérletek esetében – szeptembertől-június közepéig hétvégén is 8.15-9.00 óra között -, melyre szintén előzetes bejelentkezés szükséges.

-Ha lejár a bérlet érvényességi ideje és a kimaradt alkalmakat nem sikerül pótolni, de a következő  turnusra érvényes bérletet váltanak, akkor a régi bérleten fennmaradó alkalmak nem vesznek el, az új bérlet érvényességi idején belül, a fenti pontban megfogalmazottak szerint lejárhatóak. A két bérletet együttesen kezeljük, a régi alkalmak pótlására csak az új bérleten szereplő alkalmak felhasználását követően van lehetőség illetve pénteki napokon!Ha ezen intervallum alatt sem sikerült pótolni, további lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.

Tartós betegség, sérülés esetén (orvosi igazolás bemutatása szükséges) a régi bérlet helyett egyszeri alkalomra (adott intervallumra érvényes) „pótló” bérletet állítunk ki. A leadott orvosi igazolásokat csak az igazolt időszak turnusnapjain vesszük figyelembe! A pótlásra csak a soron következő turnusban van lehetőség a „Házirendben” megfogalmazottak szerint. Kivételt képez ez alól az elhúzódó tartós betegség /műtét, orvosi eltanácsolás/ ebben az esetben a szülőknek írásban kell jelezni (helyszínen vagy e-mailben: info@aligatoruszoiskola.hu) a hiányzás várható időtartamát. Ennek hiányában nem tudjuk figyelembe venni a 14 napon túli bejelentéseket! 

Az oktatási színvonal biztosítása és torlódások elkerülése érdekében BEJELENTÉS NÉLKÜLI PÓTLÁSRA NEM TUDUNK LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTANI !