Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

1. ) A bérletváltást „kétoldalú szándéknyilatkozatnak tekintjük”, melynek során a T.Szülők az általunk biztosított feltételek megismerését követően szabad elhatározásukból megvásárolják a 4 hetes turnusra érvényes bérletünket. A bérletek felhasználhatóságát, a pótlások rendjét a weboldalon, valamint a helyszínen kifüggesztett Házirendben is részletesen ismertetjük. A tanfolyam  díját, vagy a korábbi bérleten fennmaradó alkalmakat  nem áll módunkban visszafizetni! Úszóiskolánk az egyedi igényekhez igadva – a kezdési időpontok, turnusnapok, pótlási lehetőségek tekintetében számos lehetőséget biztosít a családoknak.     

A fentiekben hivatkozott Házirend lekicsinyített változatát a bérletváltás során minden esetben papír alapú kétoldalas dokumentum formájában is megosztjuk Önökkel. A bérlet hátoldalán Önök elismerik Úszóiskolánk felé, hogy ezen feltételeket megismerték, elfogadják és ennek tényét aláírásukkal elismerik az Úszóiskola felé.    

2.) Kérjük önöket, hogy a bérlet megváltásakor szíveskedjenek előre mérlegelni, hogy az adott turnusban hány alkalmat tudnak optimálisan lejárni. Amennyiben nem biztosak gyermekük szándékában, mindkét fél kockázatának mérséklése, valamint a későbbi vitás kérdések elkerülése érdekében kérjük szíveskedjenek igénybe venni a „próbaúszás” lehetőségét ! 

3.) Az 5 alkalmas bérlet önállóan nem váltható! Ezen bérlet esetében nincs lehetőség pótlásra, még orvosi igazolás esetében sem!  Ez a bérlettípus később becsatlakozók, illetve pótlással rendelkezők részére ajánlott !  Kivételt képez ez alól a nyári időszak, ahol önállóan is értékesítünk 5 alkalmas bérleteket !


HIÁNYZÁS ESETÉN AZ ELMARADT FOGLALKOZÁSOK PÓTLÁSÁRA (8, 10 ALKALMAS BÉRLET ESETÉN) AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEKET TUDJUK BIZTOSÍTANI:

-A megváltott bérlet érvényességi idején belül telefonon a 70/292-3656-os számon (hétköznapokon 9:00-15:00 óra között) előre egyeztetve pénteki napokon, szabad férőhely esetén hétvégén 8:15-9:00 óra között tudjuk biztositani.

-Ha lejár a bérlet érvényességi ideje és a kimaradt alkalmakat nem sikerül pótolni, de a következő  turnusra érvényes bérletet váltanak, akkor a régi bérleten fennmaradó alkalmak nem vesznek el, az új bérlet érvényességi idején belül, a fenti pontban megfogalmazottak szerint lejárhatóak. A két bérletet együttesen kezeljük, a régi alkalmak pótlására csak az új bérleten szereplő alkalmak felhasználását követően van lehetőség illetve pénteki napokon!Ha ezen intervallum alatt sem sikerült pótolni, további lehetőséget nem áll módunkban biztosítani.

Tartós betegség, sérülés esetén (orvosi igazolás bemutatása szükséges) a régi bérlet helyett egyszeri alkalomra (adott intervallumra érvényes) „pótló” bérletet állítunk ki. A leadott orvosi igazolásokat csak az igazolt időszak turnusnapjain vesszük figyelembe! A pótlásra csak a soron következő turnusban van lehetőség a „Házirendben” megfogalmazottak szerint. Kivételt képez ez alól az elhúzódó tartós betegség /műtét, orvosi eltanácsolás/ ebben az esetben a szülőknek írásban kell jelezni (helyszínen vagy e-mailben: info@aligatoruszoiskola.hu) a hiányzás várható időtartamát. Ennek hiányában nem tudjuk figyelembe venni a 14 napon túli bejelentéseket! 

Tisztelt Vendégeink!

Szakmai kérdésekkel, pótlással kapcsolatosan kérjük forduljanak bizalommal Operativ vezető munkatársunkhoz, aki hétköznapokon 9:00-15:00 óra között fogodja hivásukat!

Előzetes bejelentkezés nélkül SEM PÓTLÁSRA, SEM PRÓBA ÚSZÁSRA NEM TUDUNK UJABB TANITVÁNYOKAT fogadni!

A későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük az alábbi telefonszámon: 70/292-3656 sziveskedjenek előzetesen egyeztetni!

Megértésüket, segitő közremúködésüket előre is köszönjük!