Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

A bérletváltást „kétoldalú szándéknyilatkozatnak tekintjük”, melynek során a T.Szülők az általunk biztosított feltételek megismerését követően szabad elhatározásukból megvásárolják a 4 hetes turnusra érvényes bérletünket. A bérletek felhasználhatóságát, a pótlások rendjét a honlapon, valamint a helyszínen kifüggesztett Házirendben is részletesen ismertetjük. A tanfolyam  díját, vagy a korábbi bérleten fennmaradó alkalmakat  nem áll módunkban visszafizetni! Úszóiskolánk az egyedi igényekhez igazodva – a kezdési időpontok, turnusnapok, pótlási lehetőségek tekintetében számos lehetőséget biztosít a családoknak.     

Kérjük önöket, hogy a bérlet megváltásakor szíveskedjenek előre mérlegelni, hogy az adott turnusban hány alkalmat tudnak optimálisan lejárni. Amennyiben nem biztosak gyermekük szándékában, mindkét fél kockázatának mérséklése, valamint a későbbi vitás kérdések elkerülése érdekében kérjük szíveskedjenek igénybe venni a „próba úszás” lehetőségét ! 

LEMONDÁSI LEHETŐSÉG (egyéb elfoglaltság/akadályoztatás esetén)

Kijelentkezés egy óráról A bérletváltással egyidejűleg a MotiBro óranyilvántartó előre befoglalja az adott turnus összes óráját, ezzel zárolja a bérleten felhasználható alkalmakat.

Teendője:

1.) Foglalásaim menüben ki kell választani az adott hét, adott napját és a narancssárga keretben található kijelentkezés gombra kattintani. Erre az óra megkezdése előtt 5 órával van lehetősége. A kijelentkezésről egy felugró ablak formájában a MotiBro egy visszaigazolást küld. A pótlásra történő bejelentkezés történhet a.) a kijelentkezés előtti időszakban (előre pótlás) vagy b.) azt követően – a rendszer által felajánlott alkalmak egyikén.

Fontos, hogy mindenképpen le kell pótolni az adott turnuson belül, mivel ezek a következő turnusra nem vihetőek át.

2.) Bejelentkezés pótlásra az adott turnuson belül elérhető az ” Áttekintő menüpontban” – legközelebbi órákra görgetve, és a Bejelentkezés gombra kattintva vagy a „Felfedezés menüponban” a Bejelentkezés gombra kattintva.

Tudásszintenként a MotiBro által felajánlott pótlási időpontok októbertől:

Péntek 16:00-16:45-igKezdő1, Kezdő 2, MVSZ, Félhaladó, Haladó
Péntek 16:45-17:30-igKezdő1, Kezdő 2, MVSZ, Félhaladó, Haladó
Péntek 17:30-18:15-igKezdő1, Kezdő 2, MVSZ, Félhaladó, Haladó
Péntek 18:15-19:00-igKezdő1, Kezdő 2, MVSZ, Félhaladó, Haladó
Szombat 8:15-9:00-igKezdő1, Kezdő 2, MVSZ, Félhaladó, Haladó
Szombat 9:00-9:45-igMVSZ, Félhaladó, Haladó
Szombat 11:15-12:00-igKezdő 1, Kezdő 2
Vasárnap 8:15:9:00-igKezdő1, Kezdő 2, MVSZ, Félhaladó, Haladó
Vasárnap 9:00-9:45-igMVSZ, Félhaladó, Haladó
Vasárnap 11:15-12:00-igKezdő 1, Kezdő 2

  BETEGSÉG ESETÉN A Tanuló/k kijelentkeztetése az óráról a Szülő (fiók kezelő) felelőssége

  Teendője:

  1.) Foglalásaim menüben ki kell választani az adott hét, adott napját /napjait és a narancssárga keretben található kijelentkezés gombra kattintani. Erre az óra megkezdése előtt 5 órával van lehetősége. A lemondott órákról a rendszer kijelentkezteti a Tanulót. Ezen alkalmak nem vesznek el, orvosi igazolás másolatával a soron következő turnusban beszámítjuk az új bérlet árába.

  Azokat az alkalmakat, melyről nem jelentkeztek ki nem tudjuk figyelembe venni.

  A leigazolt hiányzásokat papír alapú orvosi igazolással, vagy az alábbi email címre elküldve aligatorigazolasok@gmail.com tudjuk figyelembe venni.

  Tartós betegség, sérülés esetén /műtét, orvosi eltanácsolás/ a szülőknek írásban kell jelezni az alábbi email címre uszoiskolaaligator@gmail.com feltüntetve a hiányzás várható időtartamát (pl: várhatóan 3 hét, 1-2 hónap stb,) Ennek hiányában nem tudjuk figyelembe venni a 14 napon túli bejelentéseket!

  Megértésüket, segítő közreműködésüket előre is köszönjük!