Általános információs vonal

+3670/292-3656

Központi email

info@aligatoruszoiskola.hu

Info vonal hivható

Hétköznapokon 9:00-15:00 óra között

Tisztelt Vendégeink!

Záró 6. Turnusunkra a beiratkozás/befizetés 05.22-től indul H-P 15:30-19:00 óra között. Hétköznapi oktatásunk három hetes lesz. Ennek megfelelően a klasszikus 8 alkalmas bérlet helyett lehetőséget biztositunk csökkentett alkalomszámú bérletek vásárlására. H-Szerda turnus 05.31-06.16-ig (05.29-én hétfőn nincs oktatás), K-Cs turnus 05.30-06.18-ig, csak pénteki turnus 06.02-06.16-ig

Általános információk az oktatással kapcsolatosan: Az oktatás minden tudásszinten azonos időpontban indul (azaz 16:00 órától 45 perces időközönként mind a tanmedencében, mind a mélyvízes pályákon párhuzamosan folyik az oktatás. Különböző tudásszintű testvérek esetében egyidőben tudjuk az oktatást biztosítani.)

A csoportokat a jelentkezések sorrendjében töltjük fel. Mindaddig Önök választanak az időpontok közül, amíg egy adott Kezdési szintre és időpontra van szabad hely, ezt követően Munkatársaink fognak időpontot ajánlani. Két turnusnap pár közül választhatnak: Hétfő és Szerda vagy Kedd és Csütörtök (OKTATÓK beosztása az „Aktuális órarendek” menüpont alatt.)

Választható kezdési időpontok : 16:00-16:45-ig, 16:45-17:30-ig, 17:30-18:15-ig, 18:15-19:00-ig.

ÁRAINK:

Napijegy:3.700,-Ft
„Próba” úszás jegy:3.500,-Ft
8 alkalmas bérlet:24.100,-Ft
4 alkalmas csak pénteki:14.400,-Ft
5 alk.almas kiegészitő:15.900,-Ft
 Amennyiben heti 1x szeretnének járni csak pénteki 4 alkalmas bérletünket ajánljuk. Kiegészitő 5 alkalmas bérletünk (önállóan nem váltható, visszacsatlakozók részére ajánlott): 15.900,-Ft.
Tudásszintek megnevezése * Fejlesztési területek * feladatok rövid leírása:
KEZDŐ 1 (K1) Helyszín: Tanmedence 32 Co
Feladatok ismertetése: Ismerkedés a vízes közeggel, helyes légzéstechnika begyakorlása, játékos merülő feladatok, levegő benntartás-kifújás, lebegés elsajátítása hason-háton (vízicsillag előbb segítséggel, majd segítség nélkül). Ismerkedés a technikai eszközökkel, a polifoam ruddal, úszódeszkával, valamint a merülő játékokkal. Megtanítjuk az úszószemüveg rendeltetésszerű használatát, rászoktatás a vízben való mozgásra úszószemüveg nélkül. Siklások hason és háton segédeszközzel, majd segédeszköz elhagyásával a lábtempó helyes alkalmazásával. Magabiztos vízben való mozgás elsajátítása.
KEZDŐ2 (K2) Helyszín: Kismedence/Mélyvíz 32 Co/26 Co
Feladatok ismertetése: A K1 szinten elsajátított stabil lábtempós hason-háton siklásra elkezdjük felépíteni a kartempót. Ezen a tudásszinten a gyermekek már nem csak keresztben úsznak a medence egyik pontjából a másikba, hanem megkezdik a folyamatosan körbe úszást, ezzel fejlesztve állóképességüket, melyet a nagymedencében fognak kamatoztatni. A helyes testtartás, karhelyzet begyakorlásán túl a gyorsúszáshoz elengedhetetlen oldalra történő levegővétellel is megismerkednek a gyerekek. Ebben a csoportban kezdődik meg fokozatosan a mélyvízhez szoktatás.
MÉLYVIZHEZ SZOKTATÓ (MVSZ) Helyszín: Kismedence/Mélyvíz 32 Co/26 Co
Feladatok ismertetése: A gyermekek a K2 csoportban megismerkedtek a mélyvízzel és elsajátították a helyes technikákat, így a mélyvízhez szoktató csoportoban már teljes hosszakat (25 m) úsznak a medence szélén kialakított vékony sávban. Visszafelé sétálnak, így van lehetőségük fokozatosan kialakítani az állóképességüket amelyre a következő szinten történő folyamatos oda-vissza úszáshoz szükségük lesz.
FÉLHALADÓ(FH) Helyszín:Mélyvíz 26 Co
Feladatok ismertetése: Elsajátított technikák begyakorlása, állóképesség növelése, mellúszás, fejesugrás begyakorlása
HALADÓ(H) Helyszín:Mélyvíz 26 Co
Feladatok ismertetése: Gyors-, hát és mellúszás készségszintű elmélyítése. Indulások, fordulások begyakorlása. Igény esetén a pillangó úszás elsajátítása.

Új Tanítványaink esetében az első alkalommal a beiratkozást egy rövid adminisztráció/adatfelvétel előzi meg, melynek során a későbbi beazonosíthatóság érdekében – nem marketing céllal – néhány személyes adatuk megosztását kérjük Önöktől. (Az adatkezelés rendjét az aktuális GDPR tartalmazza, melyet külön menüpont alatt tudnak megtekinteni.)

Beiratkozás/Befizetés: minden turnus végén a szintfelmérést követően a soron következő turnusra be kell iratkozni, mivel a rendszer automatikusan nem foglalja be a férőhelyet Ennek indoka lehet pl.: a gyermek tudásszintet lép-új csoportba kerül, vagy turnusnapot, kezdési időpontot vált. Betegség esetén kimardnak a turnusból, egyéni elfoglaltság miatt kihagynak egy-egy turnust.

Beiratkozás előtt kérjük szíveskedjenek figyelembe venni, hogy az uszoda tanmedencéjének vizszintje 80 cm. Úszásoktatás szempontjából az a kényelmes és biztonságos, ha a gyermek legalább 25-30 cm-rel magasabb a vízszintnél. Ha nem tudja biztosan gyermeke tesmagasságát, kérje a Beiratkozó pultban szolgálatot teljesítő Munkatársaink segítségét!

HASZNOS INFORMÁCIÓK

HIÁNYZÁS ESETÉN Pótlás a bérlethez tűzött HÁZIRENDBEN megfogalmazottak szerint ! PÓTLÓ BÉRLET IGÉNYLÉSÉHEZ minden esetben legyenek kedvesek az orvosi igazolás/eltanácsolás másolatát bemutatni és leadni. PÉNTEKI PÓTLÁSRA BEJELENTKEZÉS telefonon hétköznap 9:00-15:00 óra között a 70/292-3656-os telefonszámon!

JAVASLATUNK: fázós, vékonyabb testalkatú gyerekek részére. Az úszóoverall csökkenti a hidegérzetet a vízben és a medencén kívül, hogy élvezetesebb legyen az úszás!