Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

4.) TURNUS BEIRATKOZÁSI REND

Szombati 4 alkalmas turnus esetében a beiratkozás napja 04.20. Első oktatási nap 04.27 Szombat A turnus teljes időtartama 4 hét 04.27-05.19-ig (a vasárnapi pótlási lehetőséggel együtt)

Vasárnapi 4 alkalmas turnus esetében a beiratkozás napjai 04.20. és 04.21. Első oktatási nap 04.28. Vasárnap A turnus teljes időtartama 4 hét 04.28-05.19-ig

Hétvégi 8 alkalmas bérlet esetében a beiratkozás napja 04.20 és 04.21. Első oktatási nap 04.27. Szombat A turnus teljes időtartama 4 hét 04.27-05.19-ig Pénztárii rend, a beiratkozás/befizetés napján a fent megjelölt napokon: 8:15-12:00 óra között biztosított az uszodában szolgálatot teljesítő pultos/pénztáros munkatársainknál.

További becsatlakozási lehetőség a turnus hetében a szabad férőhelyek függvényében ! A férőhelyekről hiteles információt (csoportok telítettsége, betelt csoportok) honlapunkon és a FB oldalon találnak, melyet minden este frissítünk!

Általános tanfolyami felvételi követelmények: Korhatárok: alsó – betöltött 4 éves életkor és minimum 110 cm magasság. Beiratkozás előtt kérjük szíveskedjenek figyelembe venni, hogy az uszoda tanmedencéjének vízszintje 90 cm. Úszásoktatás szempontjából az a kényelmes és biztonságos, ha a gyermek legalább 25-30 cm-rel magasabb a vízszintnél. Ha nem tudja biztosan gyermeke testmagasságát, kérje a Beiratkozó pultban szolgálatot teljesítő Munkatársaink segítségét! Felső korhatár 14. életév. A 14+ Tanulók esetében kezdő szinten csak magán oktatást, vagy felnőtt csoportos képzést tudunk biztosítani. Haladó tudásszint esetén a 14+ Tanulók esetében hétköznapi FITT csoportunk edzés szintű foglalkozásait ajánljuk.

Kérjük, hogy amennyiben papír alapú igazolással, vagy elektronikusan beküldött igazolással/eltanácsolással rendelkeznek – legyenek kedvesek Munkatársainknak előre jelezni, hogy a kedvezményt az új bérletvásárlás során érvényesíteni tudják! Elektronikus igazolásukat az aligatorigazolasok@gmail.com címre várjuk. Ez egy technikai fiók, a pultos munkatársak az engedmény kiszámításánál csak archiválásra használják, ezért a beküldött igazolásokhoz fűzött kérdéseikre ne várjanak választ.

Központi email címünk: uszoiskolaaligator@gmail.com, kérdés vagy észrevétel, méltányossági kérelem esetén ezt a levelezési fiókot használják. Köszönjük szíves együttműködésüket !

Általános információk az oktatással kapcsolatosan:

Az oktatás minden tudásszinten azonos időpontban indul – azaz 08:15-től 45 perces időközönként mind a tanmedencében, mind a mélyvizes pályákon párhuzamosan folyik az oktatás. Különböző tudásszintű testvérek esetében AZONOS időpontban tudjuk az oktatást biztosítani.

Választható kezdési időpontok :

• 08:15-09:00-ig, • 09:00-09:45-ig, • 09:45-10:30-ig, • 10:30-11:15-ig.

Választható bérlet típusok:

Hétvégi 8 alkalmas bérlet (szombaton és vasárnap is azonos időpontban biztosított az oktatás).

Az elfoglalt családok esetében a heti egy foglalkozást bérletes konstrukcióban a csak Szombati, vagy csak Vasárnapi napokon tudjuk biztositani.

  • 8 alkalmas bérlet bruttó: 26.400,-Ft (Szombaton és Vasárnap ugyanabban az időpontban érvényes)
  • 4 alkalmas csak Szombati vagy csak Vasárnapi bérlet bruttó: 15.600,-Ft

KEZDŐ 1(K1) Helyszín: Tanmedence 32 C

Feladatok ismertetése: Ismerkedés a vizes közeggel, helyes légzéstechnika begyakorlása, játékos merülő feladatok, levegő benntartás-kifújás, lebegés elsajátítása hason-háton (vízicsillag előbb segítséggel, majd segítség nélkül). Ismerkedés a technikai eszközökkel, a polifoam rúddal, úszódeszkával, valamint a merülő játékokkal. Megtanítjuk az úszószemüveg rendeltetésszerű használatát, rászoktatás a vízben való mozgásra úszószemüveg nélkül. Siklások hason és háton segédeszközzel, majd segédeszköz elhagyásával a lábtempó helyes alkalmazásával. Magabiztos vízben való mozgás elsajátítása.            

KEZDŐ2 (K2) Helyszín: Kismedence/Mélyvíz 32C/26C

Feladatok ismertetése: A K1 szinten elsajátított stabil lábtempós hason-háton siklásra elkezdjük felépíteni a kartempót. Ezen a tudásszinten a gyermekek már nem csak keresztben úsznak a medence egyik pontjából a másikba, hanem megkezdik a folyamatosan körbe úszást, ezzel fejlesztve állóképességüket, melyet a nagymedencében fognak kamatoztatni. A helyes testtartás, karhelyzet begyakorlásán túl a gyorsúszáshoz elengedhetetlen oldalra történő levegővétellel is megismerkednek a gyerekek. Ebben a csoportban kezdődik meg fokozatosan a mélyvízhez szoktatás.     

MÉLYVIZHEZ SZOKTATÓ (MVSZ) Helyszín: Kismedence/Mélyvíz 32C/26C

Feladatok ismertetése: A gyermekek a K2 csoportban megismerkedtek a mélyvízzel és elsajátították a helyes technikákat, így a mély vízhez szoktató csoportban már teljes hosszokat (25 m) úsznak a medence szélén kialakított vékony sávban. Visszafelé sétálnak, így van lehetőségük fokozatosan kialakítani az állóképességüket amelyre a következő szinten történő folyamatos oda-vissza úszáshoz szükségük lesz.  

FÉLHALADÓ(FH) Helyszín: Mélyvíz 26C

Feladatok ismertetése: Elsajátított technikák begyakorlása, állóképesség növelése, mellúszás, fejesugrás begyakorlása    

HALADÓ(H) Helyszín: Mélyvíz 26C

Feladatok ismertetése: Gyors-, hát és mellúszás készségszintű elmélyítése. Indulások, fordulások begyakorlása. Igény esetén a pillangó úszás elsajátítása.

TVÉGI Úszásoktatás 4-14 éves gyermekek részére