Központi email

uszoiskolaaligator@gmail.com

Tisztelt Vendégeink! A járványügyi helyzetre való tekintettel az Uszodában és közvetlenül annak környezetében a  koronavírus miatt  bevezetett óvintézkedéseket szíveskedjenek betartani, illetve kiskorú gyermekeikkel betartatni. Az Uszoda jelenlegi előírása alapján 18 év felettiek csak védettségi igazolvánnyal tartózkodhatnak az uszoda területén. A belépéskor az Uszoda munkatársai minden esetben kötelezően ellenőrzik. Kérjük szíves megértésüket! Köszönettel: az Úszóiskola Vezetősége

Úszóiskolánk sok szeretettel fogadja jelentkezésüket, és nagyon örülünk, hogy a család minket választott. Foglalkozásról foglalkozásra igyekszünk bizonyítani, hogy jó döntést hoztak, mikor a mi Úszóiskolánkba íratták gyermeküket.

Oktatóinkat úgy válogattuk, hogy a magas oktatási színvonalat képviselő felsőfokú végzettség mellett kiváló pedagógusok is legyenek. Nagyon fontos szempont számunkra, hogy a gyerekek úgy tanuljanak meg úszni, hogy mellette jól is érezzék magukat és a játékos foglalkozások után örömmel várják a következő találkozást. 

A megváltott bérletek csak egy adott intervallumra, 5 hetes oktatási ciklusra érvényesek.  A kezdő és záró dátumot a beiratkozás során munkatársaink a bérletre nyomtatják. Két turnusnap pár közül választhatnak: Hétfő – Szerda, illetve Kedd – Csütörtök. A gyakorlatok ismétlés-folyamatossága miatt javasoljuk a heti két, illetve a három alkalmat, hiszen minél kevesebb idő telik el egy-egy foglalkozás között annál gyorsabb lesz a fejlődés üteme.

Hétfő-Szerda turnusra max 12 alkalmas bérlet váltható az 5 hétre, mivel ebben az esetben a klasszikus turnusnapokon felül + 3 pénteki napon is tudnak jönni oktatásra, de Pünkösd Hétfőn nincs oktatás. Természetesen ezen kívül választható 10, 8 és 5 alkalmas (az utóbbi heti egy alkalmas) bérlet is.

Kedd-Csütörtök turnusnap esetén max. 12 alkalmas bérlet váltható az 5 hétre, mivel ebben az esetben a klasszikus turnusnapokon felül + 2 pénteki napon is tudnak jönni oktatásra. Természetesen ezen kívül választható 10, 8 és 5 alkalmas (az utóbbi heti egy alkalmas) bérlet is.

BÉRLETEK FELHASZNÁLHATÓSÁGA 2021.05.17-06.18-ig

ZÖLD KROKODIL Hétfő-Szerda turnusnap, PIROS KROKODIL Kedd-Csütörtök turnusnap

VÁLASZTHATÓ BÉRLET és NAPIJEGY TÍPUSOK: 

Hétfő – Szerda turnus esetén max. 12 alkalmas 21.200,-Ft, (PÜNKÖSD HÉTFŐN ELMARAD AZ OKTATÁS)

Kedd-Csütörtök turnus esetén max. 12 alkalmas 21.200,-Ft,

Mindkét turnus esetén választható:

10 alkalmas 17.600,-Ft,

8 alkalmas 16.000,-Ft,

5 alkalmas 10.600,-Ft,

Napijegy típusok:

Próbaúszás 2.300,-Ft, (ára beszámítható a később vásárolt bérlet árába)

Napijegy 2.600,-Ft.

KÉRÉSÜNK, TANÁCSAINK SZÜLŐKNEK, GYERMEKÜK FEJLŐDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN:

  • Bízzanak munkatársaink, szakképzett oktatóink szakmai tudásában.
  • Fontos, hogy rendszeresen járjanak, minimum heti 2 alkalommal.
  • Pontosan érkezzenek a tanóra kezdete előtt 20 perccel.
  • Felhívjuk a Szülők és gyermekek figyelmét, hogy az oktatáson résztvevőkre is vonatkoznak Uszodánk Házirendjének szabályai, előírásai.
  • Az oktatásokon a szülők nem tudnak részt venni, a medencetérben csak az Uszoda pénztáránál váltott belépő, illetve bemutató órák keretében kísérőjegy ellenében biztosított a tartózkodás. Papucs/ cipővédő használata kötelező!

Az úszáshoz szükséges felszerelés: fürdőruha/úszódressz, úszónadrág, papucs, úszósapka, (mélyvizes foglalkozásoknál úszószemüveg), törülköző.

Beiratkozásnál kérjük vegyék figyelembe, hogy  a Szentmihályi uszodában 70 cm mélységű a tanmedence, az Erzsébetligeti uszodában 85 cm. Az a kényelmes és biztonságos, ha a gyermek legalább 30 cm-rel magasabb a vízszintnél. Ha nem tudjuk a gyermek magasságát, a beiratkozásnál kollégáink segítenek megállapítani.

BEIRATKOZÁS/BEFIZETÉS

2021.május 10-től hétköznapokon: 15.30-18.30-óráig az uszodában szolgálatot teljesítő pultos kollégáinknál.